Samen kijken naar wat jij nodig hebt

Hoe we je helpen

Voor wie

Werkzoekenden/ Werkenden

Ben je op zoek naar werk of ben je je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in een compleet andere branche? Of heb je een tijd niet gewerkt en wil je graag de arbeidsmarkt weer op?

Wij ondersteunen je in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Samen kijken we wat jij nodig hebt om jou te helpen aan werk dat echt bij je past. Er is van alles mogelijk;

 • Een adviesgesprek
 • Loopbaancoaching
 • Tips en tricks bij solliciteren
 • Competentie- en beroepstests
 • Om- en bijscholing naar kansrijke beroepen
Direct aanmelden

Zelfstandig ondernemers

Overweeg je om de stap te maken naar een (tijdelijke) baan in loondienst? Zoek je naar mogelijkheden om jouw bedrijf anders in te richten? Of zou je graag meer inzicht willen krijgen in jouw arbeidsmarktpositie?

Ook wanneer je op dit moment een WW-uitkering ontvangt en juist wilt beginnen als zelfstandige, kunnen we bijstaan met advies en ondersteuning. Zo is het met toestemming van het UWV mogelijk om een periode te werken aan de start van je bedrijf, terwijl je een deel van je uitkering behoudt.

Wij helpen je met

 • Inzicht in je arbeidsmarktpositie en nieuw loopbaanperspectief
 • Begeleiding van onderneming naar een baan
 • Coaching en advies over om- en bijscholen
Direct aanmelden

Werkgevers

AV Werkt door werkt nauw samen met WerkgeversServicepunt AV Regio. Samen ondersteunen wij werkgevers om nieuw personeel te vinden of om personeel van werk naar werk te begeleiden. Meer weten over het WSP? Ga naar de website.

WSP AV Regio

Ons stappenplan

1. Wij zijn er voor jou

Heb je advies nodig bij jouw hulpvraag? Wij zijn er voor jou en helpen je graag. Hoe we met elkaar in contact komen mag jij bepalen. Bel, mail, app of vul het aanmeldformulier in.

2. Persoonlijk gesprek

Kom je in aanmerking voor onze dienstverlening? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. We leren je graag beter kennen, om je het best te kunnen helpen.

3. Stappenplan

In het gesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Wat is er nodig om jou een stap verder te helpen? Dát is het uitgangspunt. Vanuit daar plannen we verder.

4. Aan de slag!

En daarna: doelgericht aan de slag met jouw doel. Onze dienstverlening is gratis en vrijblijvend.

Direct aanmelden

Kom in contact

  Je voor- en achternaam *

  Je e-mailadres *

  Je telefoonnummer

  Woonplaats *

  Heb je op dit moment werk?

  Loopbaanvraag / Verzoek / Motivatie *

  Ontwikkeld met door