Veelgestelde vragen

Iedereen die werk of inkomen kwijt is, dreigt kwijt te raken of hulp nodig heeft in de zoektocht naar werk kan bij het Regionaal Mobiliteitsteam (AV Werkt door) terecht. Het RMT is er voor werkenden, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers en bedrijven uit de arbeidsmarktregio Gorinchem. In het team werken werkgeversorganisaties, vakbonden, gemeenten, UWV, SBB, onderwijsinstellingen, het Leerwerkloket en het Werkgeversservicepunt samen.

Het RMT is er voor elke inwoner uit de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Wij zijn er voor werknemers, zelfstandig ondernemers en werkzoekenden. Wij staan voor je klaar als jij:  

  • Werkzoekend bent, zonder uitkering
  • Werkzoekend, met uitkering
  • Zelfstandig ondernemer
  • Werkend, maar dreigt binnenkort jouw baan te verliezen
  • Je hebt een tijd niet gewerkt en wilt weer aan het werk
  • Starter op de arbeidsmarkt
  • Je hebt advies nodig over werk of scholing

Twijfel je of je in aanmerking komt voor onze dienstverlening? Neem altijd even contact op zodat we je verder kunnen helpen.

Je kunt met al jouw vragen over werk, scholing en solliciteren terecht bij AV Werkt door. In een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op jouw wensen en doelen en samen kijken we naar de beste oplossing voor jou. Dit kan bijvoorbeeld een training zijn, hulp bij solliciteren of een gesprek met een loopbaancoach.

Als je bij AV Werkt door terecht komt en je woont in een andere regio, kan het zijn dat we je na een persoonlijk gesprek doorverwijzen naar een ander RMT in jouw eigen regio. Elke regio in Nederland heeft een eigen RMT. Meer informatie vind je op: www.hoewerktnederland.nl

Wij staan voor je klaar en willen jou verder op weg helpen. Als dat betekent dat je aan één gesprek voldoende hebt of als blijkt dat je het toch liever zelfstandig wilt doen, is dat mogelijk. Onze dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

Ontwikkeld met door